Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeHundefoder med korn/uden kornHundetræning/ApporteringFigurant udstyr. EurojoeBeroligende middelTilskud/mælkepulverOlier og vitaminerSnack,godbider,ben,tyggebenLegetøjTilbehørBørster/PelsplejePlejeprodukter/Schampoo, mv.Kenjan Artikler/Snore/Halsbånd mRegndækken etc.Senge, tæpper mv.Bure, Huse, Transport-taskerKatteFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog Kylling/kartoffel 2kg
Prima Dog Kylling/kartoffel 2kg
Information
NyhedsbrevViVet - Godbidder/ tilskud til Hund, 5,0 kg


   Produkt informationer
 DKK  298,00  
Antal:
 
Produkt beskrivelse

10012 - ViVet - til Hund, STORKØB Godbidder, 5,0 kg
Tilskudsfoder til din bedste ven
 

For alle dyr gælder, at en større eller mindre del af deres kost stammer fra planteriget - direkte eller indirekte. I dyrenes naturlige miljø har de fri adgang til alle de næringsstoffer, de skal bruge og er evolutionært tilpasset til.

På verdensplan kendes i dag mere end 30.000 aktive og sekundære planteingredienser.

Det er et gigantisk ernæringsmæssigt skatkammer, som vores tamme hus- og kæledyr desværre ikke længere har fri adgang til.

De godt 70 milliarder celler, som en krop består af, har dagligt brug for at få tilført disse næringsstoffer. Derfor er plantenæringsstofferne også af vital betydning for en afbalanceret artskorrekt ernæring.

Sagt på en anden måde...

Sammenligner man dyrenes ernæring med, hvordan en computer virker, så udgør fedt, protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler “hardwaren”. For at kunne bruge computeren, har man brug for passende software. Næringsstoffer fra planteriget er den “software”, der gør det muligt at udnytte “hardwaren” maksimalt samt sikre optimal “drift”.

Derfor er ViVet tilskudsfoder serien til henholdsvis hest, hund og kat sammensat, så du kan give dit dyr et sundt og nærende hverdagstilskud af planter, bær, bark, nødder, rødder, blomster og meget andet.

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Foderkalk/kridt 5kg
Foderkalk/kridt 5kg
Lamme kallun 200 G
Lamme kallun 200 G
High meat chicken strips 70 G
High meat chicken strips 70 G
Tyggerulle hvid 30 cm 10 stk
Tyggerulle hvid 30 cm 10 stk
MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: