Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeKatteKattefoderKattesnacksKattegrusKattelegetøjBørster/PelsplejeTilbehør,seler ,skåle, mvAktivering,foder automater mvOlier og vitaminerPlejeprodukter/Schampoo, mv.Beroligende, cat nip, baldrianKattelemmeKattebakke/KattetoiletKradsetræ/brætTransportbure/taskerFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog Kylling/kartoffel 4 kg
Prima Dog Kylling/kartoffel 4 kg
DKK  139,00
Information
NyhedsbrevVita Compact Kattegrus 8 Kg


   Produkt informationer
 DKK  75,00  
Antal:
Mængde rabat - Køb stort og spar penge
Køb 3 stk for DKK  67,50 Pr stk. og spar: 10%
Køb 6 stk for DKK  62,50 Pr stk. og spar: 17%
 
Produkt beskrivelse

Kattesand

 

Vitakraft Compact Ultra kattegrus er et produkt af høj kvalitet. Strøelsen består af granulat af fint bentonit og er kendetegnet ved at være klumpende og at have en særlig babypudderduft.

 

Vitakraft Compact Ultra kattestrøelse er klumpende, hvilket vil sige, at når din kat eksempelvis har tisset i kattebakken, vil strøelsen klumpe sammen omkring væsken og der dannes dermed små kugler, som er nemme at fjerne. På den måde kan du jævnligt fjerne din kats efterladenskaber og behøver ikke skifte hele indholdet i kattebakken. Klumpende kattegrus som Vitakraft Compact Ultra er derfor meget drøjt i brug og et økonomisk valg.

 

Vitakraft Compact Ultra kattestrøelse har en ekstremt høj sugeevne og kan dermed absorbere alle ubehageligt lugte. Samtidig er strøelsen tilsat en duft af babypudder, som bliver frigivet ved brug. Dermed holder kattebakken sig frisk længere.

MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: