Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeHundefoder med korn/uden kornHundetræning/ApporteringFigurant udstyr. EurojoeBeroligende middelTilskud/mælkepulverOlier og vitaminerSnack,godbider,ben,tyggebenLegetøjTilbehørBørster/PelsplejePlejeprodukter/Schampoo, mv.Kenjan Artikler/Snore/Halsbånd mRegndækken etc.Senge, tæpper mv.Bure, Huse, Transport-taskerKanvasbureMadraser til bureTransport taskerStålbure sammenklapTransport Bur til bilen EnkeltTransport Bur til bilen DobbeltBiltæppenRampeKatteFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog Okse / ris , Pølse 800g
Prima Dog Okse / ris , Pølse 800g
DKK  24,95
Information
NyhedsbrevVarioGate Universal hundegitter m dørre


   Produkt informationer
 DKK  4.400,00  
Antal:
 
Produkt beskrivelse

00285, VarioGate Universal
Et universelt hundegitter med integrerede døre. Kan reguleres i højde, bredde, dybde samt vinklen på dørene.

Monteres uden at gribe ind i bilens konstruktion

Beskrivelse:

Et universelt hundegitter med integrerede døre (dobbeltdøre) beregnet til montering i st. cars. Kan reguleres i højde, bredde, og dybde. Vinklen på dørpartiet kan også reguleres og derved tilpasses bilens skrånende bagklap. Dørlågerne er forsynet med gasdæmper og indeholder opbevaringsrum til eks. line, halsbånd og andet udstyr. Hele dørsektionen kan med enkle greb afmonteres eller flyttes til anden bil. VarioGate er crashtestet på SP (Svenske Prøvningsinstitut). Det anbefales at kombinere med et sikkerhedsgitter der monteres bag bagsædets nakkestøtter, af hensyn til fører og passagerernes sikkerhed i tilfælde af kollision. Champion HatchBack eller Universal gitter vil udgøre ekstra sikkerhed. Alternativt et originalt fabriksmonteret gitter.

VarioGate er et godt alternativ til transportbur, og giver optimal ydnyttelse af bagerummets plads. Skal du transportere 2 hunde adskilt, findes der en skillevæg som ekstraudstyr.

Udført i stål med sort/grå pulverlak. Nøglelås medfølger. Bemærk! Ikke egnet til biler med høj læssekant (max. 5cm)

Dimensioner:
Dybde: 82-130 cm
Bredde: 95-112 cm
Højde: 66-96 cm
Dørvinkel: 65-90gr.
Vægt: 26 kg

Montering: Skal fastgøres i bilens lastøjer ved hjælp af medfølgende spændebånd. Monteringstid ca. 0,5 time. Leveres usamlet i kasse incl. monteringsvejledning og værktøj.

Dokument(er)
Produktblad Variogate (348 kb)
VarioGate Ann 2009.pdf (148 kb)
Variogate monteringsvejledning (395 kb)

MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: