Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeKatteKattefoderKattesnacksKattegrusKattelegetøjBørster/PelsplejeTilbehør,seler ,skåle, mvAktivering,foder automater mvOlier og vitaminerPlejeprodukter/Schampoo, mv.Beroligende, cat nip, baldrianKattelemmeKattebakke/KattetoiletKradsetræ/brætTransportbure/taskerFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog  Lamm/kartoffel 12 kg
Prima Dog Lamm/kartoffel 12 kg
DKK  379,00
Information
NyhedsbrevToa Lätt 20 L


   Produkt informationer
 DKK  65,00  
Antal:
 
Produkt beskrivelse
Perfekt til bundlag hos slanger og andre krybdyr. Anvendes af mange slangeopdrætter. Støvfri og god til at absorbere fugt.
 

TOA-LÄTT til kat og smådyr. Bundlaget er et strø, der bruges til både kattebakker og animalske bure. De papirbaserade pellets suger hurtigt op det våde og fugtige i afføring og urin. Den høje sugeevne sikrer, at kattebakker og animalske bure forbliver tør og frisk. TOA-LÄTT er små strø fremstillet af resterende fibre (pulp) fra Stora Ensos møller i Fors og Skutskär. Pelletsen kan efter brug med fordel lægges ud i havens kompost.

 

MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: