Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeKatteFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog Okse / ris , Pølse 800g
Prima Dog Okse / ris , Pølse 800g
DKK  24,95
Information
NyhedsbrevSILICUM HEMEXCIDE 5kg


   Produkt informationer
 DKK  98,00  
Antal:
 
Produkt beskrivelse

Bekæmper blodmider - Blodmider er et alvorligt problem

HEMEXCIDE® er et rent siliciumpulver der ikke er tilsat kalk eller andre fyldstoffer.

HEMEXCIDE® siliciumpulver er det eneste produkt der er godkendt til at bruge i æglægningsperioden.

Ingen høns behøver længere at få blodmider! Og du behøver ikke længere miste 20 % af produktionen ved blodmideangreb. Hemexcide® bekæmper blodmider, lopper, parasitter, mider og hæmmer uønskede bakterier samt udtørrer og desinficerer stibunden. Desuden kan Hemexcide® tilføres hønsenes foder og bekæmpe mave-tarm parasitter.

HVOR: I alle staldetyper og produktionsformer.

HVAD ER: Hemexcide® består af små skaldyr, der efter mange millioner år i jorden graves op og forarbejdes til pulver. Det er et rent mineral pulver, som er GMO-frit og derfor godkendt til økologisk landbrug. Hemexcide® er ikke tilsat kalk eller andre fortyndende fyldstoffer. I denne koncentrerede form er drabseffekten usædvanlig effektiv – og prisen usædvanlig tilgængelig! Stoffets parasitdræbende virkning er ikke kemisk, men derimod mekanisk: Hemexcide® klæber sig til miderne, som dør i løbet af ca. et døgn.

ANVENDELSE:

Udstrø pulveret på gulvet og i redekasserne ca. 50/75 gr. Pr. m2.
Lav evt. en bakke hvor hønsene kan "sandbade" i HEMEXCIDE®
Pulveret kan også blandes med vand i forholdet 1:3 og påsmøres siddepindene og vægge.

Bekæmpelse
Når skaden er sket, rengøres og desinficeres staldene. Hemexcide® blæses ud i stalden og klæber sig til blodmiderne, som dør i løbet af ca. et døgn. Denne metode anvendes i dag med stor succes af mange ægproducenter. Der benyttes 50 gr. pr. m2. Behandlingen gentages under produktionsforløbet. Her anbefales behandlingsintervaller på ca. 8 dage og derefter 35 dage.

Forebyggelse – NYHED!
Vi anbefaler forebyggelse frem for bekæmpelse. Engelske erfaringer viser, at Hemexcide® virker i ca. 12 måneder, når det opslemmes i vand og sprøjtes ud – naturligvis efter rengøring. Det er så billigt, at det ikke kan betale sig at lade være!

Alternativ anvendelse:
Hemexcide® som foderadditiv bekæmper mave-tarm parasitter og orme i dyrene. Til fjerkræ anbefales 4 kg Hemexcide® pr. 100 kg. foder i ca. 10 dage ved akutte problemer. Derefter 6 kg. pr. 1 ton foder som forebyggende.

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Hampestrøelse/Hemparade i balle á ca. 14 kg
Hampestrøelse/Hemparade i balle á ca. 14 kg
Grünleger/ Grønlægger
Grünleger/ Grønlægger
Mørkleger ”Maran"
Mørkleger ”Maran"
Cylinder-vander grøn 8 ltr
Cylinder-vander grøn 8 ltr
MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: