Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeKatteFritter , Ilder, MårdyrKaninerGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHesteRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Fossies, 5 dage, 9stk
Fossies, 5 dage, 9stk
DKK  60,00
Information
NyhedsbrevSILICUM HEMEXCIDE 5kg


   Produkt informationer
 DKK  98,00  
Antal:
 
Produkt beskrivelse

Bekæmper blodmider - Blodmider er et alvorligt problem

HEMEXCIDE® er et rent siliciumpulver der ikke er tilsat kalk eller andre fyldstoffer.

HEMEXCIDE® siliciumpulver er det eneste produkt der er godkendt til at bruge i æglægningsperioden.

Ingen høns behøver længere at få blodmider! Og du behøver ikke længere miste 20 % af produktionen ved blodmideangreb. Hemexcide® bekæmper blodmider, lopper, parasitter, mider og hæmmer uønskede bakterier samt udtørrer og desinficerer stibunden. Desuden kan Hemexcide® tilføres hønsenes foder og bekæmpe mave-tarm parasitter.

HVOR: I alle staldetyper og produktionsformer.

HVAD ER: Hemexcide® består af små skaldyr, der efter mange millioner år i jorden graves op og forarbejdes til pulver. Det er et rent mineral pulver, som er GMO-frit og derfor godkendt til økologisk landbrug. Hemexcide® er ikke tilsat kalk eller andre fortyndende fyldstoffer. I denne koncentrerede form er drabseffekten usædvanlig effektiv – og prisen usædvanlig tilgængelig! Stoffets parasitdræbende virkning er ikke kemisk, men derimod mekanisk: Hemexcide® klæber sig til miderne, som dør i løbet af ca. et døgn.

ANVENDELSE:

Udstrø pulveret på gulvet og i redekasserne ca. 50/75 gr. Pr. m2.
Lav evt. en bakke hvor hønsene kan "sandbade" i HEMEXCIDE®
Pulveret kan også blandes med vand i forholdet 1:3 og påsmøres siddepindene og vægge.

Bekæmpelse
Når skaden er sket, rengøres og desinficeres staldene. Hemexcide® blæses ud i stalden og klæber sig til blodmiderne, som dør i løbet af ca. et døgn. Denne metode anvendes i dag med stor succes af mange ægproducenter. Der benyttes 50 gr. pr. m2. Behandlingen gentages under produktionsforløbet. Her anbefales behandlingsintervaller på ca. 8 dage og derefter 35 dage.

Forebyggelse – NYHED!
Vi anbefaler forebyggelse frem for bekæmpelse. Engelske erfaringer viser, at Hemexcide® virker i ca. 12 måneder, når det opslemmes i vand og sprøjtes ud – naturligvis efter rengøring. Det er så billigt, at det ikke kan betale sig at lade være!

Alternativ anvendelse:
Hemexcide® som foderadditiv bekæmper mave-tarm parasitter og orme i dyrene. Til fjerkræ anbefales 4 kg Hemexcide® pr. 100 kg. foder i ca. 10 dage ved akutte problemer. Derefter 6 kg. pr. 1 ton foder som forebyggende.

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Varmeplade skridsikker 30 cm
Varmeplade skridsikker 30 cm
Noddy hængekar 200 ml, gul
Noddy hængekar 200 ml, gul
Boxo Comfort 184L
Boxo Comfort 184L
Bowle-vander grøn 12 ltr
Bowle-vander grøn 12 ltr
MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: