Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeKatteFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselFoderOlier, vitaminer og tilskudPræstationsevneFordøjelseHeste bolsjerFoder- og vandbeholdereHest-PlejeHest diverseStrigler,børster,hovrenser, mv.SaltstenÆsel foderRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog Puppy Kylling/Kartoffel 4 kg
Prima Dog Puppy Kylling/Kartoffel 4 kg
DKK  139,00
Information
NyhedsbrevSaracen Donkey Diæt 20kg


   Produkt informationer
 DKK  165,00  
Antal:
 
Produkt beskrivelse

Foder til æsler. Æselfoder

Beskrivelse:
Æsler har meget mindre behov for energi og næringsstoffer end heste og ponyer. Normale, sunde æsler vil alene kunne klare sig på et ordentligt foderareal. Dog kan der være særlige tilfælde, hvor supplerende fodring er nødvendig. Traditionelt er æsler blevet tildelt foder, der er sammensat til at opfylde de ernæringsmæssige behov hos voksne heste og ponyer. Typisk for de fleste af disse æsler, fører dette til et højt indtag af energi og protein, som fører til vægtøgning, fedme og i grove tilfælde, forfangenhed.

Saracen Horse Feeds, har forenet deres ekspertise med UKs førende specialister af æsler, til at sammensætte en særlig diæt til æsler, der kræver supplerende fodring. I tilfælde af ældre æsler, æsler, der arbejder eller diegivende eller for dem, der er vanskelige at holde i god foderstand, vil Donkey Diet bidrage til at sikre, at de forbliver i god og sund ernæringsmæssig tilstand. Donkey Diæt er baseret på fordøjelige fibre kilder. Fibre som giver 'sikre' kalorier i stedet for at bruge korn og stivelse.
- 1 -
Donkey Diet indeholder ligeledes kvalitet protein kilder der styrker celler – væv og musklerne, mens et komplet spektrum af vitaminer og mineraler er med til at støtte metaboliske systemer. Sammensætningen med det høje fiberindhold og lave energitilførsel gør Donkey Diet egnet til æsler, der er tilbøjelige til at udvikle forfangenhed.

Ældre æsler med dårlige tænder kan have svært ved at tygge foder, med lange fiberstrå. Donkey Diet kan lægges i blød og bliver efterfølgende en velsmagende mask, som kan bidrage til at opretholde fiber produktions indtaget og sikre en sund fordøjelses funktion. Donkey Diæt kan ikke 100 % erstatte et æsels behov for foderindtag, såsom stråfoder – græsningsareal.

• Særlig sammensætning til æsler
• Lav energi foder
• Højt fiberindhold
• Sikre de rigtige kalorier
• Fuldt beriget med vitaminer, mineraler og sporstoffer

NÆRINGSINDHOLD:

FEDT 3,3%
PROTEIN 9,5%
TRÆSTOF 20,6%
ENERGI 8,9 MJ/kg
STIVELSE 8,0% - 11,0%
VITAMIN A 10.000 IE/kg
VITAMIN D3 1.000 IE/kg
VITAMIN E 120 IE/kg
SELEN 0,50 mg/kg

INGREDIENSER:

- Havreklid
- Hvedeklid
- Soyaskaller
- Melasse
- Sojaskrå
- Vegetabilsk Olie
- Vitaminer og Mineraler

Foderangivelse:
Miniature op til 100 kg: 0.5 – 1.0 kg pr. dag
Æsler op til 250 kg: 1.0 – 1.5 kg pr. dag
Store æsler 250 kg+ 1.5 – 2.5 kg pr. dag
 

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Whesco Kyllingefødder 6X10stk. Betal for 5 pakker
Whesco Kyllingefødder 6X10stk. Betal for 5 pakker
HKM snack Mint smag 750g
HKM snack Mint smag 750g
HKM snack Banan smag 750g
HKM snack Banan smag 750g
HKM snack Æble smag 750g
HKM snack Æble smag 750g
MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: