Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeKatteFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudBARF til katteFiskGourmixVom hundemadFrost 500gFrost 1 og 2 kgFrost storkøbTørret, Hund / KatVelfærds BARFTilskud til BARFFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog Kylling/kartoffel 4 kg
Prima Dog Kylling/kartoffel 4 kg
DKK  139,00
Information
NyhedsbrevOksekallun, Tern/løs frost til hund/kat, 2kg (DIBO)


   Produkt informationer
 DKK  79,00  
Antal:
 
Produkt beskrivelse

BARF

60038 Oksekallun, Tern/løsfrost til hund/kat, 2,0 kg (DIBO - Pansen)
BARF = Råfodring = Naturlig kost uden tilsætnings- og farvestoffer.

 

Oksekallun er vommen/maven på en ko og er en rigtig god proteinkilde. I naturen er det maven (kallunen) fra drøvtyggende byttedyr, som vilde hunde og ulve spiser først. Det er helt naturligt for et rovdyr som en hund at spise råt kød, da deres mavesyre er mange gange stærkere end vores.

Langt de fleste hunde elsker kallun, og det kan serveres direkte fra posen eller blandes op med andet kød eller tørfoder.

Det er vigtigt at en hund jævnligt spiser kallun, da det indeholder vitale plantenæringstoffer, som får hele fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. De drøvtyggende byttedyr, som en hund/ulv typisk ville nedlægge i naturen, består af ca. 15-30% kallun. Den samlede mængde BARF som du fodrer din hund med, bør derfor også indeholde ca. 15-30% kallun og helst i variable mængder.

Kunder der har købt dette produkt har også købt
Lammekallun, Tørrede til hund, 250 g
Lammekallun, Tørrede til hund, 250 g
Vom hvalpefoder 500g
Vom hvalpefoder 500g
Vitakraft Chicken bonas 80gr
Vitakraft Chicken bonas 80gr
Det naturlige valg,marvben med fyld/Lam-Ris
Det naturlige valg,marvben med fyld/Lam-Ris
MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: