Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeKatteFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFoderFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Dog Okse / ris , Pølse 800g
Prima Dog Okse / ris , Pølse 800g
DKK  24,95
Information
NyhedsbrevJuwel Eccoflow Pumpe 600 l


   Produkt informationer
 DKK  449,95  
Antal:
 
Produkt beskrivelse

Akvariepump

Juwel Eccoflow pumpe er den nyeste generation af højeffektive, tavse cirkulationspumper. De skiller sig ud fra mængden på grund af deres fremragende drift stilhed og lav effekt.

Juwel Eccoflow pumper er den nyeste generation af Juwel flow pumper. I alle Eccoflow pumper, er vingerne på et dobbelt leje, og er specielt skræddersyet til den individuelle motoren bedømmelse. Det er, hvad der skaber den ekstra drifts stilheden og lav effekt af Eccoflow pumper. Juwel Eccoflow pumper er også perfekt til brug i saltvand akvarier. Den Eccoflow 600 Pumpen har en kapacitet på ca. 600 liter pr time. Pumpen vil passe ind i alle Juwel filter systemer bortset fra Filter Systems bioflow Mini og kompakt Super. Bypass-flow princip betyder, at vingehjulskammeret er konstant og automatisk renses. Som man kunne forvente, opfylder Juwel Eccoflow pumper de højeste sikkerhedsstandarder og er TÜV / GS-certificeret. Juwel Eccoflow pumper findes i ydeevne kategorier 600, 1000 og 1500 l/t og er perfekt til brug i Juwel filter systemet.

 

MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: