Kategorier
ForsideDueFugleLevende FjærkræFjerkræ tillbehør:foder,huse,mvVildtfugleHundeHundefoder med korn/uden kornHundetræning/ApporteringFigurant udstyr. EurojoeBeroligende middelTilskud/mælkepulverOlier og vitaminerSnack,godbider,ben,tyggebenLegetøjTilbehørBørster/PelsplejePlejeprodukter/Schampoo, mv.Kenjan Artikler/Snore/Halsbånd mRegndækken etc.Senge, tæpper mv.Bure, Huse, Transport-taskerKatteFritter , Ilder, MårdyrKaniner foder/snacksGnavereTilbehør til gnavere og kaninerHeste og æselRytterFisk tilbehørFisk i havenReptilerGriseFår/GederPindsvinBARF + TilskudFoderdyrGulerødderRedskaberUtøjsmidelHø, Halm, Spåner & StrøelseFodertønder mv.Volieretråd
Nyheder
Prima Cat Tuna multipack 4X50 G
Prima Cat Tuna multipack 4X50 G
DKK  29,95
Information
NyhedsbrevJolly Pets Push-n-Play


   Produkt informationer
 DKK  189,00  
Antal:
Mulige Valg:
Antal:
 
Produkt beskrivelse

Hundelegetøj

 

Push-n-Play™ er en unik bold! Den er lavet i giftfri, hård, holdbart plastic. Push-n-Play™ er velegnet til alle typer hunde. Størrelsen på bolden skal være så stor at hunden ikke kan gabe over den.
De store Push-n-Play som er 35 cm og 25 cm har en skrue, så man kan fylde vand eller sand i for at stabilisere om nødvendigt. Eller for at bolden bevæger sig på en ny og anderledes måde.
Også heste kan have stor fornøjelse af at blive aktiveret med netop denne bold.
Blå.


 
Lagerføres i størrelserne:
XX-Large 35 cm Ø
X-Lage 25 cm Ø
Large 15 cm. Ø

MaxPetFood.dk • Præstemarken 8 • DK-4340 Tølløse • CVR: 28861125
Tlf. +45 4033 4296 E-mail: